Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är Sveriges mest sökta högskola med några av landets mest attraktiva utbildningar och kurser. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 anställda och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 60 program och 350 kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisning och handledning i svenska inom förskollärar- och grundlärarutbildningen. Mindre uppdrag i ämneslärarutbildningen kan också förekomma. Vidare ingår handledning av examensarbete i grupp och enskilt samt handledning och examination av studenter som genomför verksamhetsförlagd utbildning. Undervisning på uppdragsutbildningar kan förekomma. I anställningen ingår också ett visst planerings- och utvecklingsarbete inom de kurser den anställde medverkar i. Om så önskas erbjuds inledningsvis mentorsstöd.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Behörig att anställas är du som har lärarutbildning för grundskolan samt har visat pedagogisk skicklighet. Du har behörighet för och erfarenhet av undervisning i svenska, gärna i grundskolans årskurs F-6. Meriterande är utbildning i och erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk.

Stor vikt läggs vid intresse av utvecklingsarbete, god samarbetsförmåga samt förmåga att bidra till en positiv arbetsmiljö.

Övrigt

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på http://www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 9 december 2018. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju. Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2018-3711-258
Kontakt
  • Christian Pålsson, avdelningschef , 044-2503376
  • Emelie Strömer, rekryterare, 044-2503023
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-12-09

返回职位空缺页面